Koeweistraat 6
4181 CD Waardenburg
Telefoon 0418-638181
Fax 0418-638170
E-mail info@jarnogoesten.nl
::Maasdijk Aalst casco vrijstaande woning,Nabij Den Bosch(gelderland) Verkocht!

 Unieke kans voor de liefhebbers van landelijk en vrij wonen! Op een perceel van maar liefst 1180 m2 is deze riante 30’er jaren woning gebouwd op een schittereden locatie. Het perceel ligt aan een wateruitloop welke uitmondt in een mooie waterplas. De villa is uitgevoerd in 30’er jaren stijl met fraaie hoge plafonds, erkerpartij aan de voorzijde, zinken dakgoten en fraaie dakkapellen. Het pand is recentelijk opgeleverd en u kunt aan de binnenzijde het geheel naar eigen inzicht afwerken.

Diverse voorzieningen zijn op korte afstand te bereiken. Er zijn diverse wandel-/fietsroutes zijn in de omgeving te vinden.

Indeling woonhuis: entree, toiletruimte, vaste kastruimte, kantoor-/werkruimte, bijkeuken, ruime open keuken, riante woonkamer met tuindeuren en een fraaie erkerpartij.
Eerste verdieping: overloop, 4 slaapkamers en een riante badkamer en een separate toiletruimte. Tweede verdieping: overloop, 2 extra kamers en een technische ruimte.

Uiteraard kunnen indeling en afwerking naar eigen wens worden ingevuld. Het perceel is vanaf de dijk toegankelijk middels een aangelegde oprit.

Het pand is vervaardigd van duurzame, hoogwaardige bouwmaterialen en beschikt over woonruimte

 Maasdijk 66
5308 JD Aalst.

 klik hier om pdf-bestand te bekijken

::Recente items

 

© 2023 • Jarno Goesten • disclaimer