Koeweistraat 6
4181 CD Waardenburg
Telefoon 0418-638181
Fax 0418-638170
E-mail info@jarnogoesten.nl
::Vakantie woning Waterland II nr 162 6p aan het water- Groenedijk 6 Oost-Graftdijk

Welkom op Vakantie- & Villapark De Rijp

Komt tot rust in een historische omgeving met hedendaagse voorzieningen. Ervaar de ontspanning van een weids uitzicht over een karakteristiek polderlandschap dat in de loop der eeuwen is gevormd. Geniet van de twinkeling van het water van het in 1824 afgeronde Noordhollandsch kanaal.

Ontspan kortom in Villapark De Rijp dat u het beste biedt van landelijke rust, stedelijke activiteit en de vrijheidsbeleving van het water: binnen een half uur zit u aan de kust, het IJsselmeer of klassieke Hollandse plaatsen als Alkmaar, Amsterdam of Volendam met hun prachtig bewaard gebleven monumentale pandjes en gevels.

 

Ligging

Villapark De Rijp ligt centraal in Noord-Holland. Midden in de polder maar op korte afstand van grote steden als Amsterdam, Alkmaar en Zaanstad. Een tochtje over de kleine wegen door de polder is op zich al prachtig.

Keer terug in de sfeer van de zeventiende eeuw in dorpen als De Rijp, Middenbeemster of Driehuizen.

Proef het verleden in de fraaie molens van de Schermer die onlangs nog geheel gerestaureerd zijn. Al deze geschiedenis bevindt zich binnen tien minuten rijafstand. Bovendien bent u zo in historische plaatsjes als Hoorn, Volendam of Edam.

Het IJsselmeer, de Noordzee en het mooie duingebied zijn ook prima te bereiken. Oók per fiets! Zelfs Friesland is niet ver via de Afsluitdijk.

De authentieke bouwstijl, het waterrijke gebied en de centrale ligging tezamen vormen de ingrediënten die Villapark De Rijp tot een prima toeristische locatie maken. Een locatie die zowel binnen- als buitenlandse vakantiegangers zal aanspreken

 

Type waterland II kavel 29 en De Rijp kavel 7   luxe, ca.130m2

Slaapkamers: 3 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond en 2 op de 1ste verdieping
Op de begane grond en 1ste verdieping een kamer met twee eenpersoonsbedden, op de 1ste verdieping nog 2 kamers met elk eenpersoonsbedden
Badkamer: 1 badkamer op de begane grond
Badkamer met wastafel , douche of bad, toilet en apart toilet
Slaapkamers op 1ste verdieping beschikken over een wastafel, apart toilet
Keuken: Combimagnetron, vaatwasser
Bijzonderheden: Vakantiehuis met verdieping

Alle vakantiehuizen op Villapark de Rijp hebben een woonkamer met zithoek en televisie, aangrenzend aan de eetkamer. De eetkamer is ingericht met tafel en stoelen. Standaard is iedere keuken voorzien van een kookgelegenheid, koelkast met vriesvak of koel/vriescombinatie, waterkoker en koffiezetapparaat of senseo. Uiteraard is er inventaris aanwezig om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Qua interieur en exterieur verschillen alle vakantiehuizen van elkaar.
In het seizoen is het terras voorzien van tuinmeubilair.

te Huur via www.europarcs.nl

 

 



::Recente items

 

© 2024 • Jarno Goesten • disclaimer