Koeweistraat 6
4181 CD Waardenburg
Telefoon 0418-638181
Fax 0418-638170
E-mail info@jarnogoesten.nl
::Julianastraat 11 Hellouw(verhuurd)

 In de dorpskern van Hellouw aan de gezellige Julianastraat ligt deze tussenwoning met aangebouwde berging, vrijstaande berging en diepe tuin. De woning is gebouwd in 1952. Een  woonhuis met volop mogelijkheden! De perceeloppervlakte bedraagt 175 m2. De inhoud bedraagt circa 275 m3 en de woonoppervlakte circa 80 m2.

Begane grond: De entree biedt toegang tot de hal met toilet, meterkast en trapopgang. Aansluitend bevindt zich de ruime, uitgebouwde keuken met trap-/kelderkast en een deur naar de tuin. Tenslotte is zowel vanuit de keuken als vanuit de hal de doorzonwoonkamer bereikbaar.

1e Verdieping: Vanaf de overloop zijn 3 slaapkamers en een badkamer bereikbaar. Twee slaapkamers liggen aan de achterzijde en één ligt aan de voorzijde. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van vaste kastruimte. De badkamer ligt aan de voorzijde en is voorzien van een douche en wastafel. Via de overloop is door middel van een luik de bergvliering bereikbaar. 

Overig: De kozijnen zijn gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing. De woning wordt verwarmd middels een HR combiketel. De achtertuin is gelegen op het Noorden maar vanwege de diepte is er altijd wel een plekje in de zon te vinden. Achter de keuken bevindt zich een aangebouwde stenen berging en achterin de tuin bevindt zich nog een 2e berging. De grotere plaatsen Gorinchem, Geldermalsen, Zaltbommel en Leerdam liggen op circa 10 autominuten afstand::Recente items

 

© 2023 • Jarno Goesten • disclaimer